Είσοδος πελατών: Κωδικός:
 
 
 

EL CANELO

 

HUMBAUR

 

BREYER

 

KUTZMANN

 

PATURA

 

COMANCHEROS

 

THE MOUNTAIN

 
 

Άλογο: Συμπληρώματα: Equiplanet

Περιγραφή προϊόντος: Miotonic

 
 
AA: 1132
Κωδικός: TEC-0057

Μiotonic

Το miotonic είναι για τα αθλητικά άλογα που είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα σε γαλακτικό οξύ που παράγεται κατά τη διάρκεια της εργασίας και το οποίο με δυσκολία το απομακρύνουν. Η υπερβολική συσσώρευση γαλακτικού οξέος προκαλεί στον μυ ευνοϊκές συνθήκες για περισταλτική δραστηριότητα, η οποία στη συνέχεια θα είναι πιο δύσκολη, και το άλογο θα δηλώσει αυτό το πρόβλημα με την ακαμψία των μυών και δεν θα του επιτρέπεται να εμφανίζει το πλήρως αθλητικό δυναμικό του. Είναι σημαντικό το γεγονός ότι ο μεταβολίτης, ο οποίος προέρχεται ουσιαστικά από τον αναερόβιο μεταβολισμό, διατίθεται να επιτρέψει στους μύες το συντομότερο δυνατόν να ανακτήσουν τη λειτουργικότητα τους.

Στην πραγματικότητα, το προϊόν αυτό προβλέπει:
• dimethylglycine: μέσα από την ικανότητα της να συλλάβει το οξυγόνο, παρέχει μια ισχυρή ώθηση για τον αερόβιο μεταβολισμό του αλόγου, με αποτέλεσμα την αύξηση του επιπέδου της οξυγόνωσης των ιστών. αυτό μεταφράζεται σε σημαντική μείωση της παραγωγής του γαλακτικού οξέως, που επιτρέπει το άλογο να αποδίδει καλυτέρα.
• Γλυκινη: μειώνει τη δράση του ερεθισμού των μυών. χάρη στη δράση της περιφερικής αγγειοδιαστολής, επιτρέπει τη μεγαλύτερη προσφορά αίματος στις μυϊκές ίνες και κατά συνέπεια την καλύτερη διάθεση.
• Βιταμίνη Β1: προάγει το μεταβολισμό του γαλακτικού οξέως μέσω της χρήσης του ως πηγή ενέργειας για τον αερόβιο μεταβολισμό κατά τη διάρκεια της αποκατάστασης.

Οδηγίες:

Ιδανικό για την προετοιμασία αλόγων για αγώνες, και για άλογα που υποβάλλονται σε εντατική εκπαίδευση προκειμένου να ενισχυθεί η αντοχή και να μειώσουν το αίσθημα της κόπωσης.

Περισότερα αυτής της κατηγορίας

  • ΣΕΛΙΔΑ:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
 

ENTEROVET

Carnitina-gel TEC-0051

Tιμή: 10.69 €

MGK-LYTE TEC-0053

Tιμή: 10.99 €
 

REIDRO FAST TEC-0011

Tιμή: 11.00 €

FULL ENERGY TEC-0008

Tιμή: 12.10 €

Reidral + CY TEC-0020

Tιμή: 13.94 €
 

Entericream c

Tιμή: 15.13 €

Equidyll Gel TEC-0065

Tιμή: 18.00 €

Osteo foal TEC-0029

Tιμή: 22.22 €
 
 
 
 
 
 

Roeckl

 

HENRI DE RIVEL

 

HERITAGE

 
 

PIONEER

 
 

RAPIDE

 

ZEDAN

 

HAAS

 

De Niro Boot Co

 

CEMTEC

 

HAVENS

 

CAVALOOP

 

LEHMANN